Hvorfor bruke film i sosiale medier?

Du kan formidle mye – til mange – på kort tid.

Kombinasjonen av lyd, bilde og bevegelse er et av de sterkeste virkemidlene vi har når et budskap skal formidles. Ved hjelp av sosiale medier er det også enkelt å spre budskapet.

Med film kan mye formidles på kort tid. Fylt med godt innhold oppleves du relevant og interessant, og du har mulighet å gi seerne bedre kjennskap til bedriften eller merkevaren din. Når mottaker føler at han kjenner deg, bygger det tillit som styrker din troverdighet.

90% av brukerne på sosiale medier ser film med lyden avskrudd. Derfor er det viktig at filmene er tekstet.

Film blir prioritert foran annet innhold.

Korte filmsnutter er svært populært, spesielt blant unge, både på Snapchat, Instagram og Facebook. På Facebook skaper film mer enn 60% større engasjement enn foto. På grunn av dette har flere av de sosiale plattformene begynt å prioritere film framfor annet innhold. Dette betyr at du har større sjanse for organisk spredning om du legger ut film framfor tekst, bilder eller linker. Av sponset innhold er det også film som vanligvis gir mest valuta for pengene.

Kostnadseffektivt.

Noen ganger kan en snutt filmet med en smarttelefon være ok å bruke. Det er gøy når en kan få så mye markedsføring på en så enkel måte.

Andre ganger ønsker man et litt mer proft uttrykk. Skarp produserer kostnadseffektive filmer som har god effekt. Er det ønskelig å markedsføre filmen mot et spesifikt utvalg av personer for å nå enda lenger ut, har vi god kunnskap og hjelper deg med rådgiving og praktisk utførelse.

Eksempler på filmer Skarp har laget, som har hatt god effekt for kundene våre