Allservice

Allservice heier på mennesker. De vet at alle kan – bare det legges til rette for det. Siden 1972 har arbeid vært det bærende for Allservice. De har 50 års erfaring innen det å løfte passive deltakere inn i aktive roller i samfunnet.

Samfunnsnytten har gitt gode og aktive arbeidsdager for mange i Stavanger og omliggende kommuner. De har betydd en forskjell i manges liv, og vært med på å gi bedrifter en solid og stabil arbeidsstokk.

Allservice ønsker ikke bare gå i det samme sporet, men vil fornye bransjen og gi arbeidsinkludering økt oppmerksomhet. Deres viktigste oppdrag er ikke seg selv og selskapet, men det engasjementet de klarer å skape gjennom deres arbeid for de som ikke alltid klarer å finne veien sin inn i en aktiv og god arbeidshverdag.

Med dette som bakgrunn har vi sammen utviklet strategi og markedsplan, både for Allservice og for Arbeidsløftet. I tillegg har vi laget ny webside, jobbet med sosiale medier, film og podkast samt videreutviklet profilen og laget dekor til nytt kontorbygg på Åsen.

allservice.no

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Profil
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.

Ålgardsauto helside

Ålgårds Auto

Ålgårds Auto har en 50 års historie som bilforhandler i Rogaland. De er forhandler av Nissan og XPENG.

Folkehallene

Sommer i Folkehallene er et gratis aktivitetstilbud for barn. Hver dag i hele skoleferien inviteres barn til spennende aktiviteter som blant annet klatring, skating, dans, badminton og e-sport i fire haller.