JUBILEUMSANNONSE
ANNONSE
STILLINGSANNONSE
GRATULASJONSANNONSE

Backe Rogaland

Vi har over flere år samarbeidet med Backe Rogaland som er en del av Backe Gruppen. Her er noen av de siste jobbene vi har gjort sammen:

We make Atlantic great again:

Bakgrunn: Siden åpningen 13.mai 1952 har Hotel Atlantic vært et av Stavangers viktigste signalbygg. Nesten 70 års bruk har satt sitt preg på det engang så flotte hotellet. Nå står Backe Rogaland for totalrenoveringen av Atlantic. Sammen med dyktige leverandører i regionen samarbeider de om å gi hotellet nytt liv.

Utfordring: Backe Rogaland ønsket å fortelle om oppdraget gjennom en annonse, samtidig som de ville skape forventinger om et veldig bra resultat.

Løsning: Vi spiller på tiden vi er i, og bruker referanser til en tidsaktuell propaganda: Hotel Atlantic har vært bra – og med en totalrenovering skal det bli bra igjen!

Resultat: Annonsen stod på trykk i flere lokale aviser i tillegg til at budskapet ble vist i en filmsnutt vi laget til bruk i sosiale medier. Videosnutten er i skrivende stund sett av over 40 000.

Stillingsannonse:

Utfordring: Backe Rogaland er en totalentreprenør som vokser. De har et brennende engasjement for det de gjør. Nå ville de søke etter en salg- og markedsansvarlig. Vi fikk i oppgave å lage en stillingsannonse som appellerte til en kreativ person som ser muligheter. En person som forstår bygg- og anleggsbransjen. Og når det kom til prosjektutvikling og markedsarbeid  – en person som var mye flinkere en de.

Løsning: Vi valgte å bruke luft for å få oppmerksomhet. Samt teksten «Du er flinkere enn oss», både for å vise hvem vi var på jakt etter men også for å trigge folk til å lese mer. Annonsen ble brukt på trykk i lokale og regionale medier, på finn.no og delt i sosiale kanaler.

Gratulasjonsannonse:

Utfordring: Backe ønsket å gratulere IK Property med nytt bygg sammen med sine underleverandører. De ville også ha en mal på gratulasjonsannonser for framtidige overleveringer av nye bygg.

Løsning: Vi valgte å sette fokus på det gode samarbeidet mellom de ulike faggruppene som gjorde at bygget kunne overleveres uten feil og med 0 fraværskader. Annonsen fikk god oppmerksomhet og vi mottok diplom i Sterk Reklame for beste håndverk. Sterk Reklame er en regional konkurranse som skal vise resten av Norge det beste av reklame og design i Stavanger-regionen.