Beyonder

Beyonder er et norsk selskap som har utviklet bærekraftige batterier for industriell bruk.

Utfordring

Høsten 2023 var Beyonder klar for å slippe sitt første produkt, klar for salg. Dette ønsket de å vise gjennom produktark samt formidle nyheten på web og sosiale medier.

Beyonder ønsket også å justere profil knyttet til produktet.

Løsning

Vi jobbet sammen med Beyonder for å lage et informativt og oversiktlig produktark på bedriftens batterisatsing.

«Etter 7 år med omfattende produktutvikling, er jeg stolt over å nå annonsere Beyonders første kommersielle og attraktive battericelle. Dette er en betydelig milepæl for oss, og jeg vil takke alle våre fantastiske Beyonder-ansatte, våre viktige partnere og også norske myndigheter for deres støtte og bidrag under denne reisen. Vi er nå i en posisjon til å levere fullt testede og sertifiserte batterier til våre partnere og kunder”. CEO Beyonder, Svein Kvernstuen

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Grafisk design, Sosiale medier

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesenter. Helt siden åpningen i 1984 har senteret vært regionens møtested og bidratt til et mangfold av opplevelser og gode minner. I 2024 feirer kvadrat 40 år. Det skal feires!

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.