BondeKompaniet

BondeKompaniet er bondens egen butikk, eid av bønder i Rogaland, Agder og sørlige Vestland. I 2020 byttet de navn fra FK-butikken til BondeKompaniet.

BondeKompaniet har 21 butikker i Rogaland, Agder og sørlige del av Vestland. I tillegg selger de mye gjennom sin nettbutikk. BondeKompaniet er et kompani bygget på verdifull kunnskap fra generasjoner av skapende og hardtarbeidende bønder.

Skarp har bidratt med videreutvikling av profil, utvikling av markedsmateriell som DM, annonser, filmer og katalog i tillegg til arbeid med SoMe.

BondeKompaniet er også et kompani bygget på verdifull kunnskap fra generasjoner av skapende og hardtarbeidende bønder.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Grafisk design, Annonsering, Digital synlighet, Film, Foto, Idé, Innholdsproduksjon, Kampanjer, Merkevare, Rådgivning, Sosiale medier, Strategi, workshop

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesenter. Helt siden åpningen i 1984 har senteret vært regionens møtested og bidratt til et mangfold av opplevelser og gode minner. I 2024 feirer kvadrat 40 år. Det skal feires!

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.