Folkehallene

Utfordring
Sommer i Folkehallene er et gratis aktivitetstilbud for barn. Hver dag i hele skoleferien inviteres barn til spennende aktiviteter som blant annet klatring, skating, dans, badminton og e-sport i fire haller.

Dette er et kjærkomment aktivitetstilbud for barn som er hjemme i ferien. Her kan barna få gode opplevelser i trygge rammer.

Skarp ble utfordret til å utarbeide profil og kommunikasjonskonsept samt utarbeidelse og oppfølging av markedsføringsplan.

Løsning
Vi laget en profil i lette sommerfarger med lekne illustrasjoner. I all kommunikasjon ser vi på måter å kommunisere at tilbudet er for alle. Og at det er ok å komme alene. For på Sommer i Folkehallene skal det være lett å få nye bekjentskaper!

For å gjøre informasjonen om tilbudet så enkel som mulig utarbeidet vi en oversiktlig nettside, som tydelig viser hvilke aktiviteter som er i hvilken hall. Vi valgte å annonsere bredt på digitale flater, radio og lokalavis.

Resultat
Vi fikk en godt fornøyd kunde, som knuste egne estimater og opplevde besøksrekord. Sommer i Folkehallene ble en braksuksess.

sommerifolkehallene.no

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Annonsering, Film, Foto, Grafisk design, Idé, Nettside, Profil, workshop
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Lett og stabil, web mockup

Lett & stabil

Lett & Stabil hjelper deg å skape gode kostholds- og treningsvaner.

Boards julekampanje

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesentre. 165 spennende butikker og serveringssteder gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig.

Dyrisk logo

Morene

Morene er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt.