Helgø Meny

Utfordring
Etter ombyggingen på Kvadrat Kjøpesenter som førte til endret kundestrøm for Helgø Meny Kvadrat ønsket Helgø Meny hjelp til bedre synlighet og økt salg.

Løsning
Vi jobbet med strategier for å få flere kunder til å komme inn i butikken. Det ble gjort en større jobb med skilting for å rettlede kundene inn til butikken fra ulike steder i og rundt Kvadrat. I tillegg har vi også jobbet aktivt for å skape engasjement for butikken i lokalmiljøet ved bruk av filmer, konkurranser og annet innhold i sosiale medier.

Samarbeidet med Helgø Meny har gått over flere år og vi produserer ukentlig annonsemateriell for butikkene i Rogaland. Blant annet kan nevnes avisannonser, nettbannere, flyere og prisplakater.

meny.no

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Annonsering, Grafisk design, Kampanjer

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesenter. Helt siden åpningen i 1984 har senteret vært regionens møtested og bidratt til et mangfold av opplevelser og gode minner. I 2024 feirer kvadrat 40 år. Det skal feires!

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.