Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesentre. 165 spennende butikker og serveringssteder gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig.

Utfordring

Kampanjearbeidet er en engasjerende, intens og målrettet prosess. Hos Skarp tar vi hånd om alle Kvadrats kampanjer gjennom året, og julekampanjen står spesielt sentralt. Denne kampanjen har en avgjørende rolle, da målet er å trekke folk til senteret i butikkenes mest avgjørende sesong. Vi legger stor vekt på å skape en førjulstid på Kvadrat fylt med hyggelige aktiviteter, minneverdige øyeblikk og en positiv handleopplevelse.

Løsning

I planleggingen av årets julekampanje var den enkle julekosen et sentralt tema. I en tid hvor mange befinner seg i vanskelige situasjoner ønsket vi å spre den gode julefølelsen. Gjennom fine bilder, gode tips og hjertevarme tekster ønsket vi å ta jula tilbake – med lave skuldre.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Grafisk design, Annonsering, Digital synlighet, Film, Foto, Idé, Innholdsproduksjon, Kampanjer, Merkevare, Presentasjoner, Rådgivning, Sosiale medier, Strategi, workshop
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Dyrisk logo

Morene

Morene er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt.

Gann tre

Gann Tre

Gann Tre leverer en stor bredde, og dette ønsker de å formidle.

Ålgardsauto helside

Ålgårds Auto

Ålgårds Auto har en 50 års historie som bilforhandler i Rogaland. De er forhandler av Nissan og XPENG.