Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesenter. Helt siden åpningen i 1984 har senteret vært regionens møtested og bidratt til et mangfold av opplevelser og gode minner. I 2024 feirer kvadrat 40 år. Det skal feires!

Oppgave

Hos Skarp tar vi hånd om alt sentermateriell og alle Kvadrats kampanjer gjennom året. I et jubileumsår er det også mye annen spennende aktivitet. Vi har blant annet bidratt med utvikling og lansering av ny logo og profil, utvikling av maskoten Madly, bursdagsfeiring, jubileumsutstilling og det store gratisarrangementet Kvadratfestivalen.

Løsning

I et år med mye aktivitet er det viktig at vi kjenner kundene godt, og god planlegging er alfa og omega. Derfor jobber vi tett med teamet på Kvadrat og har utviklet solide rutiner for samarbeidet. For å kunne levere de beste løsningene, må vi hele tiden utvikle oss kreativt og tilpasse oss markedets ønsker og behov.

Resultat

Kampanjearbeid er en engasjerende, intens og målrettet prosess. Vi måler resultater etter hver kampanje og bruker innsikten vi får i arbeidet framover. Etter å ha jobbet med Kvadrat i fire år, var det utrolig stas når Kvadrat dette året mottok prisen for Årets kjøpesenter!

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Grafisk design, Annonsering, Digital synlighet, Film, Foto, Idé, Innholdsproduksjon, Kampanjer, Merkevare, Presentasjoner, Rådgivning, Sosiale medier, Strategi, workshop

Lie Gruppen

Lie Gruppen består av 4 selskap, Lie Blikk, Lie Ventilasjon, Lie Glass og Lie Design.

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Kontakt oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg snarest mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!