Lett & stabil

Lett & Stabil hjelper deg å skape gode kostholds- og treningsvaner. Med utgangspunkt i deg og din livssituasjon, gir de deg redskapene du trenger for å få en sunnere livsstil.

De har hjulpet enkeltpersoner og bedriftskunder med kostveiledning og trening siden 2012.

Utfordring

Lett & Stabil ekspanderer og får nye trenere og flere kunder. De hadde et behov for å få på plass en web-løsning som forenklet prosessen for både trenere og kunder til å bestille og ha oversikt over alle de forskjellige tilbudene.

Løsning

Sammen med Lett & Stabil har vi satt opp en webløsning som snakker sammen med systemene bedriften bruker. Dette har forenklet kjøpsprosessen, og vil gi de ansatte en mye bedre oversikt over kundene. Det er også blitt lettere å oppdatere nettsiden med nye trenere og treningstilbud.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Nettside

Norway Bike Experience

Norway Bike Experience er en ledende leverandør av sykkeltjenester med base i Stavanger-regionen. Enten du er på jakt etter den ideelle sykkelruten i regionen, trenger å leie en sykkel for transport – eller begge deler – så har de deg dekket.

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.

Gann tre

Gann Tre

Gann Tre leverer en stor bredde, og dette ønsker de å formidle.