Medox

Medox er et norskutviklet kosttilskudd produsert av det forskningsbaserte Sandnes-firmaet Medpalett.

Utfordring

Medox ønsket å utvide kundebasen, bli bedre kjent med den og spisse markedsføring både mot nye og dagens kunder.

Løsning

Vi har forsterket vårt samarbeid med Medox for å kunne tilføre vår kompetanse innen merkevarebygging, markedsføring og grafisk arbeid.

For å oppnå bedre forståelse av målgruppen og hvordan vi best kan nå dem, gjennomførte vi grundige dybdeintervjuer med representanter fra målgruppen før lanseringen av den nye profilen. Disse intervjuene ga oss verdifull innsikt i målgruppens preferanser på ulike områder.

Resultat

Denne nye innsikten har vært fundamentet for all videre kommunikasjon, inkludert nettsider, sosiale medier, annonsering og hele kundereisen.

Vi jobber tett med Medox og analyserer kontinuerlig resultater av kampanjene våre. Vi er glade for å se positive resultater, og innsikten vi oppnår gjennom disse analysene gir oss muligheten til å hele tiden optimalisere vår tilnærming for å nå aktuelle kunder.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Rådgivning, Digital synlighet, Emballasje, Foto, Grafisk design, Innholdsproduksjon, Kampanjer, Nyhetsbrev, Sosiale medier, workshop

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesenter. Helt siden åpningen i 1984 har senteret vært regionens møtested og bidratt til et mangfold av opplevelser og gode minner. I 2024 feirer kvadrat 40 år. Det skal feires!

Dyrisk logo

Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.