Medox

Medox er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet bak blåbærkapslene er det forskningsbaserte Sandnes-firmaet Medpalett, som vi i Skarp har hatt et godt samarbeid med over flere år.

Utfordring

I år var tiden inne for å utvide kundegruppen, bli bedre kjent med den og spisse markedsføring både mot nye og dagens kunder.

Løsning

Vi har styrket samarbeidet med Medox slik at vi kan bidra enda bedre med vår kompetanse når det gjelder merkevarebygging, markedsføring og grafisk arbeid.

For å lære enda mer om målgruppen og hva som skal til for å treffe de på best mulig måte gjennomførte vi grundige dybdeintervjuer av representanter fra målgruppen før den nye profil-lanseringen. Intervjuene har gitt oss god innsikt i målgruppens preferanser på ulike områder. Dette er verdifull kunnskap som vi tar med oss i all videre kommunikasjon, både når det gjelder nye nettsider, innhold i sosiale medier og hele kundereisen.

I tillegg har vi jobbet med kundereisen, innholdsproduksjon til sosiale medier, digital annonsering, workshops, fotoopptak og produsert grafisk materiell.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Rådgivning, Digital synlighet, Emballasje, Foto, Grafisk design, Innholdsproduksjon, Kampanjer, Nyhetsbrev, Sosiale medier, workshop
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Boards julekampanje

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesentre. 165 spennende butikker og serveringssteder gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig.

Dyrisk logo

Morene

Morene er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt.

Gann tre

Gann Tre

Gann Tre leverer en stor bredde, og dette ønsker de å formidle.