Morene Produkter

Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.

Utfordring

Nå ønsket Morene Produkter hjelp til utvikling av navn, grafisk profil og emballasjedesign i forbindelse med en ny produktserie med hundemat.

Løsning

Navnet på hundematserien ble – Dyrisk! Et passende navn for en serie med hundemat med rause mengder norsk kjøtt.

Dyrisk er et kortreist alternativ for hundeeiere som vil ta et mer bærekraftig valg uten å gå på bekostning av kvalitet.

Den visuelle profilen gjenspeiler den norske, ville og litt mystiske naturen. Fargene som er valgt gjør det lett å kjenne igjen de ulike smakene av fôret. Det skal være lett å se på emballasjen hva Dyrisk inneholder, og hvorfor de ulike ingrediensene er valgt.

Resultat

Våtfôret fra Dyrisk ble lansert i 2020, og ble raskt en suksess. Derfor var det naturlig å utvide med tørrfôr, godbiter og fiskeolje i 2024. Dette året har vi også justert emballasjedesignet for våtfôret. Gjennom hele perioden har Skarp stått for digital annonsering og innhold i sosiale medier. Dyrisk blir stadig mer kjent og det er skikkelig stas å høre at mange spør etter Dyrisk i dyrebutikker landet rundt.

 

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Rådgivning, Emballasje, Film, Foto, Grafisk design, Innholdsproduksjon, Nettside, Profil, Sosiale medier, workshop

Norway Bike Experience

Norway Bike Experience er en ledende leverandør av sykkeltjenester med base i Stavanger-regionen. Enten du er på jakt etter den ideelle sykkelruten i regionen, trenger å leie en sykkel for transport – eller begge deler – så har de deg dekket.

Medpalett

Sammen med Medpalett har vi utviklet en ny tospråklig nettside, forbedret budskap og tekst, samt tatt nye bilder.

SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Lett og stabil, web mockup

Lett & stabil

Lett & Stabil hjelper deg å skape gode kostholds- og treningsvaner.