NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er  blant landets største gjenbrukskjeder med 52 butikker og et lysstøperi. Kjeden drives av ca. 2200 frivillige medarbeidere. I hovedsak går NMS Gjenbruk sitt overskudd til: rent vann, skole/utdanning og kvinner- og barns rettigheter.

Gjenbruk gir mening. Det bidrar til mindre avfall og forlenget levetid på varene. Målet er at  butikkene skal være trivelige møteplasser for både frivillige og kunder.

Utfordring

NMS Gjenbruk ønsket å få en tydeligere retning i markeds- og kommunikasjonsarbeidet. I tillegg hadde de jubileum som de ønsket å bruke på en god måte for å formidle hvem de er, hva de driver med og hva de står for.

Løsning

Sammen med NMS gjenbruk arbeidet vi fram en merkevareplattform og en kommunikasjonsplan. Vi justerte også grafisk profil.

Til jubileet ble det laget jubileumsfilm som både viste historien, men også arbeidet i dagens butikker. Filmen ble også klippet ned til enkeltfilmer for flere av butikkene.

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Film, Grafisk design, Idé, Merkevare, Strategi
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Boards julekampanje

Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av Norges største kjøpesentre. 165 spennende butikker og serveringssteder gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig.

Dyrisk logo

Morene

Morene er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt.

Gann tre

Gann Tre

Gann Tre leverer en stor bredde, og dette ønsker de å formidle.