Prosjektil

Utfordring
Prosjektil er et rådgivende ingeniørselskap innen bygg og anlegg. Firmaet skal gjøre byggebransjen bedre ved å gi rett råd til rett tid og med rett kompetanse og erfaring. Hvordan kommuniserer vi dette best mulig i et krevende marked?

Løsning
Prosjektil er en kunde vi treffer jevnlig for å se på muligheter i markedet. Siden vi startet samarbeidet har vi bidratt med å styrke profilen, workshop og rådgivning, utarbeidet strategi for sosiale medier, produsert innhold, designet og administrert flere digitale nyhetsbrev. Vi har også laget giveaways og utarbeidet diverse markedsmateriell. I tillegg har vi laget ny fleksibel nettside med bedre funksjonalitet.

prosjektil.no

Eksempler på prosjekt for denne kunden:
Profil
SL mekaniske nettside mockup

SL Mekaniske

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.

Dyrisk logo

Morene

Morene er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt.

Ålgardsauto helside

Ålgårds Auto

Ålgårds Auto har en 50 års historie som bilforhandler i Rogaland. De er forhandler av Nissan og XPENG.

Folkehallene

Sommer i Folkehallene er et gratis aktivitetstilbud for barn. Hver dag i hele skoleferien inviteres barn til spennende aktiviteter som blant annet klatring, skating, dans, badminton og e-sport i fire haller.

Allservice podcastcover

Allservice

Allservice heier på mennesker. De vet at alle kan – bare det legges til rette for det. Siden 1972 har arbeid vært det bærende for Allservice. De har 50 års erfaring innen det å løfte passive deltakere inn i aktive roller i samfunnet.