Sandnes Pro Service

Å skape muligheter er selve grunnmuren i Sandnes Pro Service. Deres hjertesak er å legge til rette for personlig mestring, gjennom god tilrettelegging og trygge arbeidsmiljø. For oss i Skarp har det vært inspirerende å se hvordan SPS jobber for å få frem det beste i folk. Sandnes Pro Service gir mennesker muligheten til å blomstre – med deres egne forutsetninger som utgangspunkt.

Oppgave:
Sandnes Pro Service ønsket en oppgradering av nettsiden sin. De ønsket å bevare sin gamle identitet og profil, men likevel løfte nettsiden til et nytt nivå.

Løsning:
Vårt oppdrag ble å optimalisere nettsiden – med nytt system, design, gode bilder, forbedret SEO og korrektur av tekst. Fokuset vårt var å gjøre nettsiden mer brukervennlig og universelt utformet i tillegg til at vi jobbet med å modernisere uttrykket – blant annet gjennom bruk av dynamiske elementer. Også nettbutikken har fått et løft og kjøpsprosess har blitt mer brukervennlig.

Resultat:
Besøker du nettsidene til Sandnes Pro Service i dag vil du møte en moderne og oversiktlig nettside, med høy brukervennlighet og optimalisert universell utforming som gjør det enkelt for deg som kunde å finne frem. Siden prydes også med nye, flotte portrettbilder og miljøfoto.

Sandnes Pro Service har beholdt sin identitet slik du kjenner den fra tidligere – men nettsiden holder nå en tidsriktig standard.

Vi har også hatt gleden av å utforme årsrapporten fra 2022.

Kontakt oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg snarest mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!