Nettsider

Vi utvikler responsive, moderne og funksjonelle nettsider med fokus på brukervennlighet, design og optimalisering mot Google.

Nettsider med riktig innhold

En fin nettside er bra. En fin nettside som i tillegg har godt innhold er enda bedre. Dette leverer vi. Det hjelper nemlig ikke å ha en moderne og fancy nettside dersom den ikke er brukervennlig og innholdet ikke er gjennomarbeidet og relevant. Dette gjelder både tekst, bilder og eventuelt film. Har du dette på plass, vil du bli mer synlig for kundene i Google-søk og framstå som en mer seriøs aktør i din bransje.

Vi kartlegger dine behov for å finne riktig publiseringsverktøy og løsning for din bedrift. Hos Skarp får du responsive nettsider som betyr at de blir tilpasset mobil/smarttelefon, nettbrett og desktop. Vi setter brukervennlighet i høysetet.

Du får god opplæring i hvordan du enkelt kan oppdatere nettsidene selv. I tillegg følger også vår support-pakke med. Denne inkluderer at vi tar daglig backup av nettsiden din, samt at vi vedlikeholder og overvåker dine nettsider.

Et utvalg nettsider

Kontakt oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg snarest mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!