Jobber | Profil

Ny nettside for SL Mekaniske – bedriften som skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg.
Morene Produkter er importør og grossist av kjente merkevarer til hund og katt. Vi i Skarp hjelper dem med digital synlighet for merkene Acana, Orijen og Dyrisk.
Ålgårds Auto har en 50 års historie som bilforhandler i Rogaland. De er forhandler av Nissan og XPENG.
Sommer i Folkehallene er et gratis aktivitetstilbud for barn. Hver dag i hele skoleferien inviteres barn til spennende aktiviteter som blant annet klatring, skating, dans, badminton og e-sport i fire haller.
Allservice heier på mennesker. De vet at alle kan – bare det legges til rette for det. Siden 1972 har arbeid vært det bærende for Allservice. De har 50 års erfaring innen det å løfte passive deltakere inn i aktive roller i samfunnet.
Sørvest Betongsaging feirer 25-årsjubileum. Skarp har jobbet med markering av jubileet og ny modernisert profil som kan være med bedriften i mange år framover.
Prosjektil er en kunde vi treffer jevnlig for å se på muligheter i markedet. Siden vi startet samarbeidet har vi bidratt med å styrke profilen, workshop og rådgivning, utarbeidet strategi for sosiale medier, produsert innhold, designet og administrert flere digitale nyhetsbrev.
Skarp har levert ny nettside til Reime & Lode, vi har jobbet med brukervennlighet, design og SEO.
Småkraft ble etablert i 2002 og er den største driver av småkraftverk i Norge. Skarp har utviklet ny kommunikasjonsplattform og visuelt uttrykk. Vi har utviklet og produsert ny nettside, informasjonsfilm, presentasjonsmateriell/infographics og lagt tilrette for nye maler på annet markedsmateriell.
Norsk Overflate Teknikk tilbyr en totalløsning på overflatebehandling. Skarp fungerer som markedsavdelingen for NOT.