Vi tilbyr en rekke tjenester innen kommunikasjon, markedsføring og reklame.

Hva trenger du?

Strategi: Hvordan kan man lykkes med kommunikasjon internt og eksternt?

Vi har erfaring og trening i strategisk kommunikasjonsarbeid - og vi kan sammen med våre kunder utvikle kommunikasjonsplaner og strategier.

Idè: Hvordan få den gode idéen?

Ingenting slår en skikkelig god idé. I Skarp har vi lang erfaring med å klekke ut idéer og konsepter som gir suksess.

Design: God design handler ikke bare om hvordan noe ser ut, men om funksjonalitet og kommunikasjon.

Et design må være hensiktsmessig, underbygge budskapet og treffe en definert målgruppe. Og så skader det jo ikke at det ser fint ut i tillegg...

Nettsider: Responsive, moderne og funksjonelle nettsider.

Vi bidrar med ide, design, tekst og produksjon av responsive nettsider. Hos Skarp settes brukervennlighet og universell utforming i høysetet.

Med en nettside hos Skarp kan du være trygg – vi tar daglig backup av nettsiden din, vedlikeholder og overvåker.

Les mer om nettsider.

Innhold: Vi produserer innhold for alle typer kommunikasjon, både internt og eksternt.

Godt og tilrettelagt innhold er avgjørende for at kommunikasjon og reklame skal oppnå ønsket effekt. Hos oss er det svært viktig at tilpasset og gjennomarbeidet innhold skal være bærende i både kampanjer, nettsider, annonser og pressemeldinger. Vi leverer innhold på tvers av alle medier, og er sterke på produksjon av magasiner fra start til mål - idearbeid, tekst, foto og design.

Filmproduksjon: Film er det nye bildet!

Film er det nye bildet! De siste årene har det spesielt på nett vært eksplosiv økning i bruk av film. Vi produserer alt fra enkle dokumentasjoner til større produksjoner som rekrutteringskampanjer eller bedriftsprofiler. På flere prosjekter samarbeider vi bl.a med Jonny Engelsvoll.

Vi leverer også dronebilder og dronefilm.

Les mer om film.

Kampanjer: Kampanjer som gir resultater.

Når et budskap skal formidles er vi med deg hele veien! Vi kan bidra i alle ledd av både små og store kampanjer. Alt i fra idé, utvikling av materiell, forslag til mediemiks, oppfølging av media og gjennomgang av resultater i etterkant.

Digital synlighet: Riktig perspektiv og god rådgivning er avgjørende for at din bedrift skal lykkes med synlighet på nettet.

Skarp er godkjent Google Partner og har sertifiserte medarbeidere som kan hjelpe deg med å øke din digitale synlighet med god SEO og målrettede kampanjer i nettaviser og sosiale medier. Vi bistår med rådgivning, forslag til mediemiks, design og koding av annonser, samt publisering, overvåking og oppfølging.

Les mer om søkeordsannonsering i Google.
Les mer om display- og bannerannonsering i Google Display nettverk.

Sosiale medier: Synlighet i sosiale medier er viktig. Det gir en ypperlig mulighet for dialog med kunden og bygger opp positiv omtale for din bedrift. Med godt innhold oppleves du som relevant og verdifull.

Facebook? Instagram? Snapchat? Linkedin? Hvilke sosiale kanaler skal vi bruke? Hvordan skal vi organisere arbeidet? Vi gir deg råd om hvilke kanaler som kan være nyttige for din bedrift og hvordan du best mulig kan utnytte de ulike kanalene. Vi tilbyr kurs og veiledning, startpakker (registering, oppsett og design), strategi, innholdsproduksjon (som tekst, foto og film), drift, overvåkning og kampanjer.

Les mer om hvordan Skarp kan hjelpe din bedrift på sosiale medier.